29 / 04 / 2024

Fadıl Demirel: Hedefimiz Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmek!

Fadıl Demirel: Hedefimiz Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmek!

Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi'ni almaya hak kazan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Hedefimiz, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmektir" dedi....




Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Hedefimiz, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmektir" dedi.


Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fabrikalarının 2011 yılı sonunda ulusal kalite hareketine dahil olarak Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile iyi niyet bildirgesi imzaladıklarını söyledi.


KALDER tarafından yapılan ilk dış değerlendirmede "Mükemmellikte Yetkinlik 3 Yıldız Belgesi" almaya hak kazandıklarını, kalite çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Demirel, "KARDEMİR olarak EFQM Mükemmellik Modeli'ni benimseyerek 2 yıllık çalışma gerçekleştirdik. Şimdi KALDER tarafından yapılan yeni bir  dış değerlendirme sonunda Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi'ni almaya hak kazandık. Belgemiz İstanbul'da mükemmelliği paylaşmak temasıyla düzenlenen 22. Kalite Kongresi'nde bize verildi" diye konuştu.


Emeği geçen herkese teşekkür eden Demirel, "Bu belgeyi işçilerimize hediye ediyorum. Bu kalite yolculuğumuz son bulmuş değil. Hedefimiz, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmektir. Bu yolda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bütün paydaşlarımızı mutlu edecek bir kalite yönetim biçimini KARDEMİR'de hakim kılacağız" ifadesini kullandı.


AA


Geri Dön