15 / 05 / 2024

fadıl demirel kimdir

fadıl demirel kimdir

Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel'in, görevinden istifa ettiği bildirildi. Asaleten atama yapılıncaya kadar Genel Müdür Yardımcısı Metin Altan'ın vekaleten görevlendirilmesine karar verildi duyuruldu.

Fadıl Demirel kimdir?

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel kimdir? Fadıl Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fadıl Demirel, ne kadar süre KARDEMİR Genel Müdürü olarak hizmet verdi? İşte Fadıl Demirel...

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel istifa etti!

KARDEMİR Genel Müdürü Demirel istifa etti. Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'den (KARDEMİR), Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, Fadıl Demirel'in istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edildiği belirtildi.

Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti.

KARDEMİR, yerli vagon tekeri üretimine başlayacak!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, yıl sonunda vagon tekeri için gerekli 380 ve 450 milimetre çapındaki yuvarlak çelikleri üretmeye başlayacaklarını söyledi.

KARDEMİR, demiryolu sektörüne yatırım yapıyor!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, Türkiye'nin yıllık 150 bin ton ray aldığını belirterek, ülke ihtiyacının yaklaşık 3 katını ürettiklerini söyledi.

Filyos'a 6 milyon tonluk fabrika!

Karabük'te tam kapasiteye ulaşan Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Filyos'ta 6 milyon tonluk fabrika yatırımı için kollan sıvadı. Fadıl Demirel konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Fadıl Demirel: Hedefimiz Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmek!

Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi'ni almaya hak kazan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Hedefimiz, Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü alabilmektir" dedi....

KARDEMİR, vagon ve lokomotif tekeri üretecek!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, kuracakları tesisle yılda 200 bin vagon ve lokomotif tekeri üreteceklerini söyledi...

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Ayşegül Bensel kimdir?

Pera GYO Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Bensel'in biyografisi...

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

fadıl demirel kimdir Haberi

fadıl demirel kimdir


Şirketin, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada, Demirel'in istifasının yönetim kurulu tarafından kabul edildiği belirtildi. 


Açıklamada, genel müdürlüğe, asaleten atama yapılıncaya kadar Genel Müdür Yardımcısı Metin Altan'ın vekaleten görevlendirilmesine karar verildi duyuruldu. 


Daha önceki yıllarda fabrikada genel müdür yardımcılığı da yapan Demirel, 2009'un ekim ayında genel müdür olarak...