08 / 05 / 2024

Fatih Mehmet Erkoç: Kahramanmaraş'ı yeniden inşa edeceğiz!

Fatih Mehmet Erkoç: Kahramanmaraş'ı yeniden inşa edeceğiz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 10 Ocak 2015 tarihi Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile İldeki basın mensuplarına verdiği yemekte Yeni Kahramanmaraş'ın müjdesini verdi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İldeki basın mensuplanna verdiği yemekte Yeni Kahramanmaraş'ın müjdesini verdi. 


ÇAMLıCA Restoranda verilen yemekte çalışan gazetecılenn gününü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gazetecilik mesleğinin önemine işaret etti. Erkoç, Yaptığımız çalışmaları haberleştırıp halkımıza duyuran basın mensuplarına gazeteciler günü dolayısıyla bir daha teşekkür ediyorum Hiçbir karşılığı olmadan görevini yapmanın verdiği şevkle yağmur kar demeden gece gunduz yoğun bir şekilde bizimle beraber koşturmakta fedakârlık göstermektesiniz. Basın, ülkenin en büyük güçlerinden bir tanesidir. Bu şehnmiz için de geçerlidir. 


Kahramanmaraş'ın en büyük gücü de yine basındır" dedi Yoğun çalışmalarından dolayı basın mensuplarıyla pek sık bir araya gelemediğini söyleyen Erkoç, "30 Mart tan bu yana yoğun bir çalışmamız oldu. Yeni bir büyükşehir kurduk, butun şehir olduk. Tum ilçelerde beldelerde her yerde teşkilatlandık. Çalışmalarımızı düzene koyduk ve projelendirdik bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Sizlerin gözlemlerini alacağız. Sizin gözlemleriniz benim için çok önemli çünkü sizde şehir için yoğun bir şekilde şehri gözlemlemektesiniz" ifadelerini kullandı. 


ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK 


Gazetecilerin çok değerli insanlar olduğuna değinen Erkoç, "Büyükşehir belediye başkanı olarak tum basın mensupları bizim bir parçamızdır. Yüreğinizi elinizi taşın altına koymuş insanlarsınız. İletişim kurmuyoruz ama basını adım adım takıp ediyorum. Yazdıklarınız çizdikleriniz bizim için çok önemli. Bunlar iyi niyetli ve memleket için olduğu sürece bizim başımızın tacıdır. Kahramanmaraş söz konusu olduğunda basın mensupları için akan suların duracağını biliyoruz Çunku Kahramanmaraş sizin için de çok önemli. Bu şehirde bir insanın ayağına diken batsa yüreğimizde hissederiz.


Akdeniz


Geri Dön