05 / 05 / 2024

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Fatih Peker kimdir? Fatih Peker ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Fatih Peker ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...



Peki, Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Fatih Peker başka hangi görevlerde yer aldı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Fatih Peker, halen ne iş yapıyor? İşte Fatih Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Kariyer basamaklarını bir bir çıkan Türk iş insanı Fatih Peker, 2020 yılının şubat ayından itibaren Luxer’ın Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonunda görev almaya başladı.

Halen Luxer Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi olan Fatih Peker, çalışmalarına devam ediyor.

Fatih Peker hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

PEKER GYO

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2017 yılı Nisan ayında Peker Holding A.Ş’den kısmi bölünme yoluyla kuruldu. Peker GYO, bağlı bulunduğu Peker Holding'in gayrimenkul, turizm ve havacılık alanlarındaki global deneyimi ve kuvvetli sermaye yapısı ile birlikte Türkiye'nin önde gelen GYO şirketlerinden biri olma amacıyla emin adımlarla yoluna devam ediyor. Gayrimenkul geliştirme hususundaki birikim ve deneyimini yurtdışına da götüren Peker GYO, Türkiye'nin yanında ayrıca Almanya ve İngiltere'de de bu kimliği ile birlikte yeni projeler ortaya koymaya devam ediyor. Peker GYO, doğaya karşı hassasiyetli ve nitelikli şehircilik düsturunu, geliştirdiği her projeye uygulamayı sürdürüyor. Bu konudaki evrensel kriterleri daha da ileriye götürme hedefinde olan Peker GYO; doğaya saygılı, iş yaptığı her ülkenin mimarisine ve toplumsal yaşamına değer katacak projelerin sürdürülmesini amaçlıyor.

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?


Geri Dön