27 / 04 / 2024

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Yapı Kredi Bankası, elektrik faturalarına ilişkin kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi Bankası, internet sitesi aracılığı ile otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine kaçırmak istemeyecekleri fırsatlar sağlayacak. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 100 liraya kadar puan hediyesi verec



Bankanın kampanyasına katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakarak 11 haneli Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının 4470 numarasına SMS ile gönderilmesi gerekiyor.

Bankanın resmi sitesine kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacağı belirtildi.

Söz konusu kampanya, yalnızca yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatları için geçerli olacak. Eğer daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip tekrar verilir ise, kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Kampanya süresince verilen her talimat karşılığında 11 Mart – 10 Mayıs 2022 tarihleri arası, söz konusu fatura ya da faturaların en az 1 kere otomatik olarak ödenmesi gerekiyor.

Fatura kampanyası süresince verilen her talimat için, kampanyanın sona eriş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön