28 / 04 / 2024

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Yapı Kredi Bankası, elektrik faturalarına ilişkin kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi Bankası, internet sitesi aracılığı ile otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine kaçırmak istemeyecekleri fırsatlar sağlayacak. Banka, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 100 liraya kadar puan hediyesi verec



Kampanya sayesinde kazanılan puanlar 15 Mayıs 2022 günü kredi kartlarına ya da banka kartlarına yatırılacak. Ancak bankadan yapılan açıklamada puanların yansıtılmasının 2 iş günü kadar sürebileceği de belirtildi.

Bahsi geçen ödüllendirmenin sağlanabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin mninimum 1 adet kullanıma açık kredi kartı ya da banka kartının bulunması gerekiyor.

Aynı abone numarası ile birden daha fazla otomatik ödeme talimatı yapılması hallinde bu talimatlardan yalnızca bir tanesi için ödül sağlanacak.

Fatura ödemelerinde büyük kampanya! Fırsatı kaçırmamak için son 3 gün

Fatura kampanyası sürecinde en çok 6 ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içinde yeniden yapılması halinde ödül başvuru sahibine verilmeyecektir.

Kampanya sürecünde en fazla 6 ay öncesine kadar birinci derece yakını adına talimatlı olan fatura ödeme ya da HGS talimatlarının, iptal edilip sonrasında yeniden talimat verilmesi halinde ödül verilmeyecektir.

Cep telefon faturalarında yapılan talimatlarda numara taşınabilirliği gerçekleşmesi durumunda operatör değiştirilerek yeniden talimat verilmesi halinde, yalnızca son talimat için müşteriye ödül sağlanacaktır.

Kampanya kapsamında yalnızca cep telefonu, doğalgaz, internet, elektrik, su, ve HGS talimatlarına ödül sağlanacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön