03 / 05 / 2024

Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank'tan dev kampanya!

Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank'tan dev kampanya!

Bankalar yeni müşteriler kazanmak ve ellerindeki müşterileri kaybetmemek için birbirinden benzersiz kampanyalar düzenlemeye başladı! Bunlardan birisi de kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan geldi. İşte kampanya detayları...



Fatura ödeyecekler buraya bakmadan geçmeyin! Halkbank tan dev kampanya!

KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Fatura Ödemelerine Ücretsiz 3 Taksit!

  • Kampanya kapsamında 1- 30 Eylül 2022 tarihleri arasında 50 TL ve 1.500 TL arasındaki yurt içi peşin fatura ödemeleri ücretsiz, faizsiz 3 taksite bölünecektir. 
  • Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması ya da FATURA yazıp 3404’e gönderilmesi(KKTC için 3444’e) gerekmektedir. ,
  • Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Kampanyaya sadece peşin yapılan fatura ödemeleri dahildir.
  • Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.
  • Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. 
  • Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir. 
  • Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.halkbank.com.tr

Bankalar promosyon ve indirim yarışındayken, Vakıfbank da açıkladı!
ING'den müjde! Anne ve babalar bu kampanyayı kaçırmayın! Başvurana anında hediye!
Yapı Kredi'den dev fırsat! Tam 500 TL puan! Sadece bunu yapmanız yeterli!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön