09 / 05 / 2024

Fatura vermemek suç mu?

Fatura vermemek suç mu?

Fatura, satılan mal ve yapılan iş karşılığında müşterinin borçlandığı tutarı gösteren, emtiayı satan veya işi yapan kişi tarafından müşteriye verilen ticari belgedir. Peki Fatura vermemek suç mu? İşte detaylar!



FATURA VERMEYEN İŞYERİ NEREYE ŞİKAYET EDİLİR?

Şikayetleri, vergi ihbarı 189 Alo Maliye hattı aranarak yapabileceğiniz gibi Gelir İdaresi Başkanlıkları, Vergi Dairesi Başkanlıkları veya Defterdarlıklara yazılı başvuru yolu ile de yapabilirsiniz. Bunun dışında e- devlet üzerinden de bu ihbarlarının yapılabilmesi mümkündür.

Fatura vermemek suç mu?

İşte diğer araştırılan detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön