28 / 07 / 2024

Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!

Yakın zamanda duyurulan bir kampanya ile ilgili olarak, milyonlarca vatandaşın dikkatini çeken önemli bir haber geldi. Bu kampanya sayesinde, faturanızın 300 TL'sini geri alabilmeniz mümkün olacak. Hemen başvurun, indirimi kapın! İşte ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Kampanyaya katılmak için, Garanti BBVA'nın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilecek. Başvuru işlemleri sonrasında, fatura tutarının yüksek olduğu durumlarda, müşteriler 300 TL geri ödeme alabilecekler.

Bu kampanya ile birlikte, geçim sıkıntısı yaşayan ve doğalgaz faturasının yüksek gelmesi nedeniyle maddi sıkıntılar yaşayan vatandaşlar rahat bir nefes alacaklar. Kampanyaya katılmak için iki ana koşul bulunmaktadır. İlk olarak, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından başlayarak Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlamanız gerekiyor.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanya sürecinde temassız müşteri olan kişiler, Garanti BBVA Mobil üzerinden manuel ya da otomatik fatura ödeme yöntemi kullanarak doğalgaz faturası ödemesi yaparsa, ilk fatura tutarının yüzde 20'si vadesiz TL hesabına ya da Garanti BBVA kredi kartına ödül olarak geri yatırılacaktır.

Ödül geri yüklemesi, müşteri olduktan sonra 15 Mayıs 2023'e kadar ödeyeceğiniz sadece ilk ve tek doğalgaz faturası için geçerlidir.

Doğalgaz faturası ödemesi hesaptan yapıldıysa ödül yüklemesi vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır. Müşteriler, ödül yükleme işleminden maksimum 300 TL kazanabilecektir.

Hesaptan yapılan doğalgaz fatura ödemesi için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif vadesiz TL mevduat hesabına iki ay boyunca, her ayın üçüncü haftası içinde yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif vadesiz TL mevduat hesabı olması gerekmektedir. Kredi kartından yapılan doğalgaz fatura ödemesinden kazanılan tutar ise fatura ödemesini takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır.

Gram altının 2 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Şimdi alıp yastık altına koyun, roket takıp uçacak!
Kamu bankalarında havalara uçuran son dakika rüzgarı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı! Hemen bakın!
Aile Bakanlığı'ndan nefes kesen son dakika! Bu kişilerin hesabına cuma günü bu kadar para yatacak!

Geri Dön