14 / 05 / 2024

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...



Daha sonra kamu sektöründen ayrılarak özel sektöre geçiş yapmış ve Sosyal Sigortalar Kurumu'nda Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Sonraki yıllarda Bilkent Holding bünyesinde Tepe Home Mobilya ve Dekorasyon Ürünleri San. Tic. A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak önemli görevler üstlenmiştir.

Fazlı Bulut, iş dünyasında başarılarıyla tanınan bir yönetici olmuş ve bu alanda uzmanlaşmıştır. Aynı zamanda vergi ve perakendecilik konularında danışmanlık hizmeti vermiştir. Kariyeri boyunca çeşitli konularda yayımlanmış kitapları bulunmaktadır.

2019, 2020 ve 2023 yıllarında Türkiye İş Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir ve halen bu görevi sürdürmektedir. Aynı zamanda bankanın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi Üyeliği ve Kredi Komitesi Yedek Üyeliği gibi önemli görevleri de üstlenmektedir.

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!
Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?
Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?
Fatma Dilek Yardım kimdir?
Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Geri Dön