29 / 04 / 2024

Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Sabancı Holding İK Direktörü olarak görev yapan Seval Kor kimdir? Seval Kor daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...



Seval Kor, Türk bir İK profesyonelidir ve birçok önemli şirkette yönetici pozisyonlarında görev yapmıştır. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olan Kor, kariyerine Davranış Bilimleri Enstitüsü'nde uzman olarak başlamıştır. Daha sonra Şensezgin-Kurmuş Danışmanlık şirketinde danışman olarak çalışmaya başlamış ve 2006 yılında Sabancı Topluluğu'na katılmıştır. Sabancı Holding'de İK Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Aksigorta'ya geçiş yaparak İK Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

 Seval Kor kimdir? Seval Kor ne iş yapıyor?

Kor, kariyerine Coca-Cola İçecek şirketinde Yetenek Yönetimi Müdürü ve İK İş Ortaklığı görevleri ile devam etmiş ve daha sonra Borusan Holding'e İK Direktörü olarak geçmiştir. 2018 yılında tekrar Sabancı Topluluğu'na katılan Kor, halen Sabancı Holding İK Direktörü olarak görev yapmaktadır. Seval Kor, AgeSA Hayat ve Emeklilik, Aksigorta ve Çimsa'da yönetim kurulu üyesidir. 


Geri Dön