28 / 04 / 2024

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Yıldız tarafından kuruldu.



Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Yıldız tarafından kuruldu.

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL YATIRIM a. Gayrimenkul, alım satımı, kiralanması ve komisyonculuğu, b. Gayrimenkul ile ilgili danışmanlık faaliyetleri, c. Gayrimenkullerin yönetimi, İNŞAAT a. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri , b. İnşaat malzeme, makine, ekipman ve alet edevatları üretimi TURİZM a. Turizm tesisleri yapımı, işletilmesi, b. Turizm acentelik hizmetleri, Konusu ile ilgili maddelerin; 1- İmalatı 2- İthalatı 3- İhracatı 4- İç Ticareti 5- Pazarlanması 6- Fason İşleri Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için; a- Şirket konusu ile ilgili mümessillik, acentelik yapabilir. b- Konusu ile ilgili her türlü eşya, tesisat, teçhizat, cihaz ve vasıtayı satın alabilir, kiralar ve ithal edebilir. Gerekirse hepsini satabilir yada kiralayabilir. c- Konusu ile ilgili gayrimenkul satın alabilir veya kiralayabilir, kiraya verebilir ve gerekli olmayanları satabilir. d- Konusu ile ilgili alacakları için gayrimenkul ipoteği kabul edebilir, gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni hak tesis edebilir, borçları karşılığı ipotek verebilir. e- Şirket; başka bir şirket kurulmasına iştirak edebilir, şirket devir alabilir, mevcut bir şirkete ortak olabilir, kurulan yada devir alınan şirketi gerekirse fesh veya devir edebilir.
 


Geri Dön