Ekonomi

Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Fed'in faiz kararı ne olacak?

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından merak ediliyor. Peki Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Kritik faiz kararı öncesinde, ekonomistlerin nisan ayı faiz beklentisi belli oldu

Nisan ayı FED faiz kararı öncesinde, dolar, altın ve kripto para yatırımcıları temkinli ilerliyor. Kritik faiz kararı öncesinde, ekonomistlerin nisan ayı faiz beklentisi belli oldu. Peki Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed'in fazi kararı ne olacak?

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantı takvimi belli oldu. FED faiz kararı toplantısı 2-3 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 3 Mayıs akşamı saat 21.00'da kritik faiz kararı açıklanacak.

FED'İN FAİZ KARARI NE OLACAK? İŞTE FED'İN FAİZ KARARI BEKLENTİSİ...

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalar takip edilecek.

Dünya genelinde bu hafta açıklanacak merkez bankalarının para politikası kararları ve yoğun veri gündemi fiyatlamaları etkiliyor.

Fed'in yarın politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözü ile bakılıyor. Politika metni ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları piyasalar üzerinde etkili olacak.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Banka'nın yıl sonuna kadar 2 kez faiz indirimine gidebileceği fiyatlansa da söz konusu fiyatlamaların yarınki gelişmelere paralel değişebileceği öngörülüyor.

2023 MART AYI FED FAİZ KARARI NE OLMUŞTU?

ABD Merkez Bankası (Fed), mart ayı faiz kararını geçtiğimiz ay açıklamıştı. Fed, politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak, yüzde 4,75-5.00 aralığına yükseltti.

Son artışla birlikte banka, politika faizini 2007 yılından bu yana kaydedilen en yüksek aralığa çıkartmış oldu.

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Mayıs ayı Fed faiz kararı ne zaman saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne zaman belli olacak?

Fed’in faiz kararı sonrası Altın ve Bitcoin'de neler olacak?

Fed faiz kararı sonrası İslam Memiş’ten yeni altın tahmini geldi! “Satış için acele etmeyin”