Altın & Gümüş

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı... FED ile altın arasında bu sene savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için rakam verdi ve yatırımcıları uyardı

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına kritik açıklamalar yapmaya devam ediyor. FED ile altın arasında bu sene savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için rakam verdi ve yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş gram altının 1450 lira olacağı yönünde tahminlerini açıklarken, FED'in altını baskılamak için sürekli faiz artırımı politikası uygulayacağını söyledi. Altın ve dolar arasında bir savaş çıkacak diyen Memiş, yatırımcılara çok önemli uyarılar yaptı. 

''GRAM ALTIN 1450 LİRA OLACAK'' 

İslam Memiş atın ile ilgili yıl bazında değerlendirmeler yaptı. 2021 yılında ons altın tarafı çok kötü geçti diyen Memiş, bu sene FED ile altın arasında bir savaşın başlayacağını söyledi.

Bu savaş şu şekilde başlayacak: Enflasyonun yükselmesinden kaynaklı, yatırımcılar sürekli altın almak isteyecek ve FED'te buna karlışık sürekli faiz arttırımı politikası uygulayacak. Sonrasında ise altın ve dolar arasında bir savaş başlamış olacak.

Haberglobalcom'da yer alan habere göre; İslam Memiş, 2022 yılı içerisinde altının ons fiyatının 1960 hatta 2000 dolar seviyelerini göreceği yönünde tahminlerde bulundu. Ons altının bu seviyelere ulaşması ile gram altının 1450 lira olacağını söyleyen Memiş, altın tarihten bugüne kadar yatırımcısını hiç üzmedi diyerek vurgu yaptı.

Elinde altını olanlara çok önemli uyarı! Bu bilgi olmadan sakın kuyumcuya gitmeyin

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın ne olur?

Altında şok gelişme! 65 TL değerinde altın kuyumcularda satılmaya başladı! Herkes bu altının peşinde

'Altın ne kadar çıkacak' derken yeni rekor resmen açıklandı: 1450 lira