Altın & Gümüş

Freni patlayan gram altında son dakika gelişmesi! En dip rakam belli oldu

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gram altın fiyatı 1028 TL seviyesine kadar gerilerken yatırımcılar ''gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorularına yanıt ararken gram altın için en dip rakam belli oldu...Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip edenler, ''gram altın ne kadar, gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne  kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor

Altın fiyatları bu haftayı da değer kayıpları ile kapattı. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip edenler, ''gram altın ne kadar, gram altın ne kadar olacak, altın fiyatları düşmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne  kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. 

Cuma günü FED başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra freni patlayan gram altın hızla düşüşünü sürdürdü ve dip seviyelere kadar geriledi. Gram altın 1028 TL seviyelerinden işlem görürken herkes gram altının ne kadar olacağını merak etmeye başladı.

Altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen gram altının düşeceği en dip rakam belli oldu. İşte o rakam....

FED BAŞKANI JEROME POWELL KONUŞMASINDAN SONRA ALTIN FİYATLARI...

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı ve hafta boyunca düşüş eğilmine devam etti. Piyasaların gözü ise Cuma günü saat 17:00'da açıklanan Jackson Hole konuşmasına çevrilmişti. Merakla beklenen konuşmanın ardından Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin tonlu konuşmalarının ardından altın fiyatlarındaki düşüş ivme kazandı. Altın fiyatları hızla değer kaybetmeye başladı.

Peki altın fiyatları ne olacak? Gram altın ne olur? Gram altın kaç lira olacak? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Uzman isim gram altın için en dip seviyeyi böyle açıkladı. İşte o açıklama...

GRAM ALTIN İÇİN EN DİP RAKAM BELLİ OLDU!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği gram altın için en dip seviyeyi açıkladı. Yatırımcılara uyarıda bulunan İslam Memiş, düşüşlerin alım için bir fırsat olduğunu öne sürerek gram altında gelinecek en dip seviyeyi duyurdu.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş: ''Gram altında 1020-1040'ı takip ediyoruz. 1000'in altına sarkma ihtimalini çok zayıf görüyorum. Yeni rekorlarını kırabilir yılın son çeyreğinde. Fiyat farkları da göz önünde bulundurulmalı. 1 yıl sonrası için düğün hazırlığı yapanların altın üzerinden yatırım yapması gerekiyor. Yıllık getiriyi göz önünde bulundurunca 1 yıl önceden hazırlık mantıklı olur.'' dedi.

Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Kıyıda köşede 1 gram altını olanlar acil bakın! 27 Ağustos 2022 altın fiyatları