18 / 05 / 2024

FED kararı sonrasında sessizliğini bozdu! İslam Memiş bu kez hem ser verdi hem de sır verdi!

FED kararı sonrasında sessizliğini bozdu! İslam Memiş bu kez hem ser verdi hem de sır verdi!

Uzman isimlerin altın, dolar ve euro piyasaları hakkındaki açıklamaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı ve yatırım tavsiyeleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.



Ünlü ekonomist İslam Memiş, piyasa beklentileriyle ilgili yaptığı açıklamalarda altın ve gümüş fiyatlarının yükseldiğini ve borsanın daha mantıklı bir seçenek olduğunu belirtti. Borsa'da düşüş yaşanabileceğini ancak yıl sonuna kadar 6 bin puan seviyesine kadar çıkabileceğini tahmin ediyor.

Kısacası, uzmanlar borsanın ucuz olduğunu ve yatırımcılar için doğru bir seçenek olduğunu düşünüyorlar. Ancak, her yatırım kararı özenle ve detaylı bir şekilde düşünülmeli ve doğru araştırmalar yapılarak karar verilmelidir.

ÜNLÜ EKONOMİST İSLAM MEMİŞ'TEN PİYASA DEĞERLENDİRMESİ

ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararına dair açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, yatırımcıları doğru yatırım araçlarına yönlendirmek için çeşitli önerilerde bulundu. Gram altının serbest piyasada 1.409 TL'ye kadar yükseldiğini belirten Memiş, gümüşün ise 25,25 doları kırarak 26-28 dolar hedefine doğru ilerlediğini ifade etti.

Ayrıca, gram altın ve gümüşün TL'si olanlar için artık yeterli olmayabileceğini dile getiren Memiş, borsa ve dövizin daha mantıklı seçenekler olduğunu belirtti. Yatırımcılara doğru adresi gösteren ünlü ekonomistin bu açıklamaları piyasalarda geniş yankı buldu.


Geri Dön