30 / 04 / 2024

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

FED faiz kararı bugün saat 21:00 itibariyle açıklanmış olacak. Milyonlarca vatandaş FED faiz kararının sonucunu beklerken, döviz ve altın piyasasının karar sonrasında ne olacağını merak ediyor. Peki FED sonrası dolar artacak mı? FED sonrası emtia fiyatları yükselecek mi?



Bugün FED fazi kararı açıklanacak ve piyaslar açısından çok krtik bir gün. FED fazi kararı ile piyasaalr yön bulacak. Peki FED kararı piyasaları nasıl etkileyecek? Altın ve dolar ne olacak? Döviz kurlarında ve emtia piyasasında düşüş meydana gelir mi? Ayrıntılar haberimizde...

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

Gram altın FED faiz kararı öncesinde 911 liradan işlem görürken, dolar kuru 14,73 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 16,22 liradan işlem görüyor. Gümüş ise güne düşüşle başlayan emtialar arasında yer alırken şu dakikalarda gramı 12,04 liradan satılıyor.

Peki FED kararından sonra piyasalar ne olacak? Altın, dolar, euro ve gümüş nasıl bir yol izleyecek? 16 Mart FED kararı öncesinde altın fiyatları düşerken İslam Memiş'ten heyecanlandırıcı bir açıklama  geldi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön