04 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Fed faiz kararı sonrasında yeni rekor göründü. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başladı .Bu rakamları görenler bayram etti! 2 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.



Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı dün açıklandı. Beklentiler doğrltusunda 25 baz puan artışı yapan Bankanın açıklamasınını ardından Başkan Jerome Powell kritik mesajlar verdi. Kararın hemen ardından altın fiyatları gaza bastı ve yükseldi. Ons altın 1950 dolara yükselirken altın fiyatlarında yeni rekor geldi. Bugün gram altın ne kadar oldu? 2 Şubat Çarşamba altın fiyatları yükseldi. Bu rakamları gören bayram etti.

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Altın piyasasının heyecanla beklediği Fed'in faiz kararı dün belli oldu. Karar sonrası altın fiyatlarında yeni rekor görüldü. 

Peki bugün grama altın ne kadar? 2 Şubat Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? Altın fiyatları bugün kaç TL? Altın fiyatlarında Fed faiz kararı sonrası yeni rekor göründü! Bu rakamları gören bayram etti! 2 Şubat 2023 canlı altın fiyatları....


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön