17 / 05 / 2024

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

FED faiz kararı bugün saat 21:00 itibariyle açıklanmış olacak. Milyonlarca vatandaş FED faiz kararının sonucunu beklerken, döviz ve altın piyasasının karar sonrasında ne olacağını merak ediyor. Peki FED sonrası dolar artacak mı? FED sonrası emtia fiyatları yükselecek mi?



FED SONRASINDA ALTIN  NE OLUR?

İslam Memiş ''Sürpriz bilgiler vereceğim''  diyerek yatırımcıları heyecanladırdı. İşte Memiş'in o açıklamaları:
''Altın, dün sert düşüşler yaşandı. Özellikle 900 lira üzerinde alım yapılmaması konusunda uyarılarım vardı. Yüksekten alanlara geçmiş olsun. FED'in faiz kararından sonra dalgalanma olacaktır. Yarın Merkez Bankası'nın Faiz kararından sonra piyasaların sakin bir şekilde oturacağını göreceğiz.

FED faiz kararı sonrasında döviz ve emtia piyasasında neler olacak?

FED KARARI SONRASI GÜMÜŞ NE OLUR?

Gümüş benim altına kıyasla favori yatırım aracım olmaya devam ediyor. FED toplantısından 25 baz puan faiz artırımı bekliyorum. Yıl içinde 4 kez 25 baz puan faiz artırımı ile yılı devam ettirebilir. Sürpriz olması için iki ana temel önemli 50 baz puan artırırsa sürpriz olur, güvercin tonda açıklama yaparsa sürpriz olur.

Peki FED sonrası döviz kurları ne olur? FED sonrası dolar yükselir mi? FED sonrası dolar ne olur? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön