27 / 04 / 2024

Fed tutanaklarından piyasaların beklediği iyi haber çıktı

 Fed tutanaklarından piyasaların beklediği iyi haber çıktı

Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) 1 - 2 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen son toplantısına ait toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklar yavaşlama beklentisini destekliyor.



Fed'in Kasım ayı toplantı tutanakları yayımlandı. Fed'in toplantı tutanakları, Kasım ayı  faiz kararını açıkladığında ve ardından gelen ABD enflasyon verisinin beklentilerin altında kalmasıyla, piyasalarda görülen iyimser havayı destekliyor. Toplantı tutanaklarına göre Fed yetkililerinin çoğu yavaşlamayı ve yola küçük artışlarla devam etmeyi destekliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön