28 / 04 / 2024

Fed piyasaların beklediği açıklamayı 4 Ocak'ta yapacak

Fed piyasaların beklediği açıklamayı 4 Ocak'ta yapacak

Fed politika faizini 50 baz puan artırdığı Aralık ayı toplantısına ait toplantı tutanakları açıklamasını öne çekti. Tutanaklardan bir sonraki aya ve yılın geneline ilişkin alınacak kararlar hakkında ipucu çıkması bekleniyor.



2022 yılında agresif faiz politikalarıyla özellikle gelişmekte olan ülkelerin ekonomilerini zora sokan Fed'in 3 hafta sonra yapması beklenen Aralık ayı toplantı tutanaklarıyla ilgili açıklamayı erkene çektiği belirtildi. Toplantı tutanakları piyasaların ve yatırımcıların öngörülerde bulunabilmesi açısından önem taşıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön