Kripto Paralar

Fed'den kripto paralarla ilgili flaş açıklama

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, kripto para piyasası ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Son oynaklıkların kripto finansal sisteminde ciddi kırılganlıkları ortaya çıkardığına dikkat çeken Brainard, kripto finansal sisteminin geleneksel finanstan aşina olunan risklere karşı duyarlı hale geldiğini açıkladı

ABD Merkez Bankası Fed Başkan yardımcısı Brainard, İngiltere Merkez Bankasının düzenlediği bir konferansta kripto varlıklar ve merkezi olmayan finansa ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı.

Son oynaklıkların kripto finansal sisteminde ciddi kırılganlıkları ortaya çıkardığına dikkat çeken Brainard, kripto finansal sisteminin geleneksel finanstan aşina olunan risklere karşı duyarlı hale geldiğini açıkladı.

"SAĞLAM BİR DÜZENLEME GELMELİ"
Brainard, "Kripto ekosistemi, daha büyük ekonomik sistemin istikrarı için risk oluşturabilecek kadar büyük veya birbirine bağlı hale gelmeden önce, kripto ekonomik sisteminin sağlam bir şekilde düzenlenmesi için temellerin şimdi oluşturulması kritik" açıklamasını yaptı. 

Güçlü düzenlemelerin yatırımcıların dirençli bir dijital yerel finansal altyapı oluşturmasına yardımcı olacağını ifade eden Brainard, düzenleyicilerin istikrarlı bir finansal sistemin sürdürülmesi ve mevzuattan kaçmak isteyenlere yönelik yurt içinde ve yurt dışında beraber çalışmasının önemli olduğunun altını çizdi.

https://emlakkulisi.com/isabetli-tahminleriyle-taninan-islam-memisten-yeni-uyari-sakin-satmayin-bu-tarihi-bekleyin/713082