29 / 04 / 2024

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

'Fenerbahçe Token' piyasaya nasıl sunulacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Fenerbahçe Token...



Fenerbahçe Token alım talebi 9 Ağustos saat 09.00 ile 12 Ağustos saat 18.00 arasında Paribu aracılığıyla gerçekleştirilecek. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; satın alınan tokenlar hesabplara 13 Ağustos tarihi itibarıyla hesaplara ödenecek. 

Fenerbahçe Token, piyasaya 2 seçenekli şekilde sunulacak. FB Token'ın 15 Türk Lirası olarak satışa çıkarılacağı seçenekte 9 ay boyunca transfer ve satış gerçekleştirilemeyecek. Tokenlar işleme 15 Mayıs 2022 tarihinde açılacak. FB Token'ın 30 Türk Lirası olduğu diğer seçenekte ise FB/TL markette açıldığı anda işlem yapılabilecek. 

Fenerbahçe Token geliyor! İşte merak edilenler!

Fenerbahçe Token arzlarının tamamı 25 senede oluşturulacakken, maksimum arzı 190 milyon 700 bin adet şeklinde belirtildi. Arzın tamamının dolaşıma dahil edilmesinin ardından yeni bir Fenerbahçe Token üretimi gerçekleştirilmeyecek. Gerçekleştirilecek planlı yakımlarla nihai arz 100 milyon adede kadar çekilecek. 

Sarı lacivertlilerin kripto para birimi, Ethereum blokzincirinde ERC-20 utility token’ı şeklinde hayata geçirilecek. Çekim işlemlerinin açılmasının ardından ERC-20 token’larına destek veren cüzdanlarda saklanabilecek. Paribu'daki bilgilerde; Fenerbahçe Token sahibi olanlara sezon boyunca ve sonrasında ayrıcalıklar sağlanacak. Token sahipleri Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yönetimiyle tanışma fırsatı kazanacak, özel anketlere oy verebilecek. Ayrıca stat ve tesis turlarından yararlanabilecek.

Kripto paraya bir fren de Hong Kong'dan geldi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön