Yeni Projeler

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Fenercioğlu, Alanya ve Antalya başta olmak üzere merkezi lokasyonlarda bugüne kadar 53 proje geliştiren şirket, Kuzey Kıbrıs’ta şantiye sayısını 8’e çıkardı. Kıbrıs Güzelyurt’un Gaziveren mahallesinde ‘Yeni Miami’yi inşa etmek için çalışmalara başladı.

OCAK 2027'DE TESLİM EDİLECEK

İlk etabındaki 1054 konutun üretimine başlayan şirket, daireleri 63 bin pounddan satışa çıkardı. Yüzde 35’i peşin, kalanı 24 ay taksit kampanyası da başlatan şirket, yatırımcılarına 10-12 yıl kira çarpanı vaat ediyor.

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, “Esentepe’de 30 daireden oluşan Aqua Blue projemiz bitmek üzere. Yine aynı bölgedeki Aqua Garden, Aqua Seaside ve Aqua Country projelerimiz ise seneye teslim edilecek. Gaziveren için ise heyecanımız daha yüksek.

Gaziveren Kıbrıs’ın yeni İskele’si olacak.” açıklamasında bulundu. Burada ilk faz Ocak 2027’de teslim edilecek. Stüdyo, 1+1 ve 2+1’lerden oluşacak projede metrekare büyüklükleri ise 34 metrekare ile 215 metrekare arasında değişecek.

KIBRIS'A 1500 KONUT GELİYOR

Gaziveren’de birden çok arsa yatırımı yaptıklarına dikkat çeken Aycan Fenercioğlu, “Kuzey Kıbrıs’ın dinamikleri çok farklı. Pound ile yatırım yapıyorsunuz ve 300 gün güneşli bir ülke burası. Kışın 15-18 derecenin altına inmiyor. Avrupa özellikle burayı çok seviyor. Mülklerin değeri ve kira getirileri her geçen gün artıyor.

63 bin poundluk bir evi, 900 bin peşin, aylık 70 bin taksitle alıyorsunuz. Yatırdığınız para yaklaşık 10-12 yıl içinde geri dönüyor. Bu fırsat oldukça ilgi görüyor.

Kuzey Kıbrıs’ta 8 şantiyemizde şu an 1.500 konut üretiyoruz. Sene sonu şantiye sayımız 12 olacak, böylece üreteceğimiz konut sayısı 4 bin adedi aşacak.

3 yıl sonra bir 4 bin konut daha üretmek için şimdiden ek çalışmalarımızı da yapıyoruz. Kuzey Kıbrıs’ta yıllık yatırım tutarımız 100-120 milyon pound seviyesinde. Şu ana kadar 250 milyon poundun üzerinde yatırım yaptık.” dedi.

YATIRIMCILAR KAZANACAK

3 yıl önce Türkiye’deki faiz ve enflasyon ortamını hissettikleri için, yatırımcıya kazandıracak seçeneklere odaklandıklarını ve bu amaçla Kuzey Kıbrıs ve İspanya’da projelere başladıklarını ifade eden Aycan Fenercioğlu, “Biz bir gayrimenkul yatırım şirketiyiz.

Kurulduğumuz 2013’ten bu yana da hep doğru lokasyonlarda yatırım yaptık. Antalya ve Alanya ile başladık. Kuzey Kıbrıs ve İspanya ile devam ediyoruz.

Şimdi sırada Montenegro ve Dubai gibi potansiyeli yüksek ülkeler var. Bu potansiyeli yüksek ülkelerde en çok arsa yatırımlarından kazanç sağlıyoruz, ancak ev almak isteyenlere iyi amortisman süresi ve ulaşılabilir ödeme seçenekleri ile fırsat sunmayı da sürdürüyoruz. Alım gücü ortalamasını bildiğimiz için ona göre seçenekler oluşturuyor, yatırımcılarımızı hem enflasyona karşı koruyoruz hem de kazanmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!