28 / 04 / 2024

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.



Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamalarda yeni projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, “2023 senesini gayrimenkul ve inşaat sektörü adına ne yazık ki zorluklarla geçti. Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen  deprem hepimizi oldukça derinden etkiledi. Türkiye'deki seçim dönemi ve depremin etkisiyle inşaat maliyetlerindeki arş göz ardı edilemeyecek kadar fazlaydı. Söz konusu bu artışlardan kaynaklı olarak yeni konut üremi ve inşası geçen seneye göre azalış gösterdi. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre inşaat malzeme ve işçilik fiyatları da her ay artış gösteriyor. Ne yazık ki önümüzdeki sene güçlü finansal yapıya sahip olamayan inşaat firmalarında küçülmeler göreceğimiz bir yıl olacak.” diye konuştu.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs tan sonra İzmir projesi geliyor!

Söz konusu sektörün içerisinde yer aldığı olumsuz tabloya rağmen 2023 yılının Fenercioğlu A.Ş için yenilikler ve başarılarla dolu geçtiğini dile getiren Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, “2024'te Türkiye, Kıbrıs ve İspanya’da konut üretmek için önemli adımlar attık. 3 bin konuttan meydana gelen Costal Heaven projemiz ile Kıbrıs’a, kentin en büyük kentsel dönüşüm projesi ile İzmir’e açıldık. Bunlara ek olarak Neo Portföy iş ortaklığımız ile gayrimenkul yarım fonumuzu da kurduk. 2024 yılının ilk çeyreğinde Lüksemburg’ta yeni bir gayrimenkul yatırım fonu daha hayata geçireceğiz. 

Ayrıca 2024 yılı hedefimiz 2023'teki ciromuzu iki katına çıkartabilmek şeklinde. Şu anda 5 bölgede hem inşaat hem de 10 farklı sektörde aktif olarak rol oynuyoruz.” dedi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini dile getiren Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini de  kaydetti.

 

Mağdur ev sahipleri adalet istiyor! 

35 yaşındaki milyonerin tavsiyeleri!

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!


Geri Dön