03 / 05 / 2024

Fer Yapı, Kurumsal İletişim ile anlaştı!

Fer Yapı, Kurumsal İletişim ile anlaştı!

FerYapı, stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti almak üzere kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Kurumsal İletişim A.Ş. ile anlaştı...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na vermeye başladığı hizmet ile birlikte sektörde iddialı adımlarla farklılaşmaya devam eden Kurumsal İletişim; yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurulu çalışma anlayışından ödün vermeden, ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda dünya standartlarında projeler üreten FerYapı’ya  iletişim ve danışmanlık hizmeti . FerYapı; gayrimenkul sektörünün lider geliştiricileri arasındaki konumu, uzman kadrosu, güçlü finansal yapısı, istikrarlı büyüme politikası ve en son teknolojilere sahip altyapısı ile sektörün en prestijli projelerini hayata geçirerek ilklere imza atıyor. 

Kurumsal İletişim; itibar yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri alanlarındaki hizmet ağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Emlak Konut GYO, Anadolubank, LykiaGroup, Aqua Florya AVM, Chefs, GNL Entertainment, Nes Teknoloji, Mine Su, Lava Metal, İninal, Ozan Çolakoğlu ve Sonocial gibi diğer markaları ile de adından sıkça söz ettiriyor.


Geri Dön