29 / 04 / 2024

Selin Yapı 'nın gayrimenkul şirketi SİTAşž, TSP ile anlaştı!

Selin Yapı 'nın gayrimenkul şirketi SİTAşž, TSP ile anlaştı!

Selin Yapı'nın projesi Rings İstanbul'un bünyesinde kurmuş olduğu site yönetimi kuruluşu SİTAşž, yönetim, danışmanlık, teknik ve destek hizmetleri almak için site yönetimi hizmeti veren TSP firması ile anlaştı. 1500 konutluk Rings İstanbul 'da SİTAşž bund



Selin Yapı 'nın İstanbul Sancaktepe 'de devam eden Rings İstanbul projesinin gayrimenkul yönetim hizmetleri için kurduğu şirketi SİTAşž, site yönetimi hizmetlerini, ülkemizin alanında uzman şirketlerinden TSP 'ye emanet etti.

SİTAşž gözetiminde yönetim, danışmanlık, teknik işletim bakım ve diğer destek hizmetlerini verecek olan TSP, 1000'den fazla çalışanı ve sektördeki 12 yıllık tecrübesiyle site yönetimine profesyonel bakış açısı ve olası sorunları ortadan kaldıracak fark yaratan çözümleriyle öne çıkıyor.

Binaların en düşük enerji tüketimi ve teknik arıza, en yüksek konfor ve hizmet anlayışı, duyarlı çevre yönetimi, yaşayan ve çalışan güvenliği ve sağlığı ilkesi ile işletilmesini esas alan ve her projeye “özel ” yönetim yaklaşımı, akılcı bütçeleme ve stratejik çözümler üreten TSP ile anlaşan Selin Yapı 'nın Rings İstanbul projesi, SİTAşž'ın site yönetimine çağdaş bakışı ile de, en başarılı projeler arasından bir adım öne geçti.

1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı proje uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran 'ın imzasını taşıyor. 230.000 metrekarelik alana sahip projenin 1. etabının teslimi 2013 Mayıs ayında yapılacak.

“Dikey alanda müstakil yaşam ” sunulan Rings İstanbul 'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM 'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul 'da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından
yararlanırken, müstakil bir villa konforunun da keyfini süreceksiniz.

Rings İstanbul 1. Etap: Fiesta, Siesta ve Vista
Rings İstanbul projesi üç ayrı etaptan oluşuyor.   İlk etabı oluşturan bölümler ise Siesta, Fiesta ve Vista.

Fiesta
Fiesta,   Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans dairenin bir arada olduğu bir yapı.   Fiesta 'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri mevcut. Her katta teraslı dairelerin bulunduğu Fiesta 'da rezidans hizmeti verilecek. Rings İstanbul AVM ise 80.000m2 kapalı, 20.000m2 kiralanabilir alana sahip.

Siesta
Siesta olarak adlandırılan alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta 'da ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor. Siesta 'da karşılıklı binalar arası mesafe ortalama 30 mt. Bu sayede Rings İstanbul 'da perdesiz bir yaşam bulunuyor.

Vista
Vista 'da 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire mevcut.

www.ringsistanbul.com
Satış Ofisi  : 444 86 00


Geri Dön