28 / 04 / 2024

Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi!

Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Toplam 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Mai Residence  projesi 2 blok halinde yükseliyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin bulunduğu projedeki home ofisler Sarı Blok'ta, daireler Turuncu Blok'ta yer alıyor.  Fer Yapı  tarafından yükselen Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi blgisi için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.


 213 adet daire ve 144 adet home ofisten meydana gelen Fer Yapı Mai Residence daire fiyatları şöyle: 


Fer Yapı Mai Residence daire fiyatları 'na göre projedeki daireler 267 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. Fer Yapı Mai Residence ödeme bilgisinin ayrıntıları şöyle: 


Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi!


Fer Yapı Mai Residence projesinde konut için ödenen peşinat sonrası 60 aya kadar taksitlendirme olanağı yer alıyor. Bu taksitlendirme süresinde 0,53 faiz oranı geçerli oluyor. Taksitlerin 18 ay ertelenebildiği projenin KDV oranı ise yüzde 1. Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi ile ilgili ayrıntılar şöyle: 



Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi: 


Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi bilgisine göre daireler Aralık 2014'te teslim edilecek. Fer Yapı Mai Residence teslim tarihi hakkında daha detaylı bilgi için projeye 444 93 37 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.




Fer Yapı Mai Residence ulaşım: 


Fer Yapı Residence adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal / İstanbul

Fer Yapı Residence telefon numarası : 444 93 37




Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön