28 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent teslim tarihi!

Ferko Signature Levent teslim tarihi!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature Ofisleri'nin alanları 140 metrekareden başlıyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Ferko Signature Levent teslim tarihi...



Ferko Signature Levent teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim.  Ferko İnşaat  imzası ile yükselen projede kiralık ve satılık ofislere yer veriliyor.


Yeşil alan, cafe ve restoranlar, ofis ve toplantı odaları yer alan  Ferko Signature  İstanbul Levent'te inşa ediliyor. Proje 6 ve 30 kattan oluşan 2 bloktan meydana geliyor.


Levent Ferko Signature projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Projenin 30 katlı bloğunda satılık, 6 katlı bloğunda ise kiralık ofisler mevcut.


Ferko Signature ofis projesi lokasyon olarak Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometreTaksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre ve Maslak'a 6 kilometre yakınlıkta bulunuyor.


Ferko Signature Levent teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. 


Ferko Signature adres: Büyükdere Caddesi No:175 Levent 34398  İstanbul


Ferko Signature satış ofisi telefon: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön