05 / 05 / 2024

Ferko Signature satış fiyatları!

Ferko Signature satış fiyatları!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

6 ile 30 katlı 3 bloktan meydana gelen Ferko Signature satış fiyatları metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayarak değişiyor. Banka kredisi ile ofis sahibi olunan projede toplam 185 ofis bulunuyor...



Levent Metro İstasyonu 50 metre, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 1 km, 4. Levent 3.5 km uzaklıkta inşa edilen Ferko Signature satış fiyatları dolar bazından ayarlandı. Proje,  Ferko İnşaat  imzası taşıyor. 


127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Ferko Signature teslimleri ne zaman sorusuna 30 ay sonra yanıtı veriliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor.


Kiralanabilir ve satılabilir alanı brüt 40 bin metrekare olarak belirlenen Ferko Signature satış fiyatları metrekare bazında belirlendi. Proje toplam 350 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Ferko Signature satış fiyatları!


6 ile 30 katlı 3 bloktan oluşan Levent  Ferko Signature  projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Levent deniliyor. Projede yer alan ofisler 140 metrekare ile 1.722 metrekare, dükkanlar ise 140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında alanlara sahip. 


Ferko Signature satış fiyatları metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor. Projede;  concierge hizmetleri, cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Ferko Signature Levent satılık ofis!


Levent Ferko Signature fiyatları!


Ferko Signature ödeme planı!


Ferko Signature Levent projesi iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön