29 / 04 / 2024

Ferroli Bluehelix Tech Kombi düşük yakıt tüketimi yapıyor!

Ferroli Bluehelix Tech Kombi düşük yakıt tüketimi yapıyor!

Ferroli’nin yeni yoğuşmalı kombisi Bluehelix Tech üstün teknik özellikleri, dekoratif, az yer kaplayan kompakt yapısı, dört yıldızlı enerji verimlilik sınıfı ve yüksek güvenlik standartları ile Ferroli ailesinin seçkin ürünleri arasında yerini aldı.



Ferroli, Türkiye’deki 25.yılında geniş ürün yelpazesine her geçen gün değişen ihtiyaçlara yönelik yeni ürünler katmaya devam ediyor. Ferroli’nin son olarak tanıtımını yaptığı ve tüketicileriyle buluşturduğu ürün ise üstün özellikli yoğuşmalı kombisi Bluehelix Tech oldu. Bluehelix Tech’in ilk dikkat çeken özelliklerinden birisi, özel izolasyon teknolojisi ile çok sessiz çalışması. Üstün premiks yoğuşma teknolojisi ile yüksek verimlilik ve düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Bluehelix Tech, çok küçük ölçüleri (60x40x32cm) ile dar mekanlara montaj imkanı sunuyor.

 


Teknolojinin sunduğu üstünlükle güvenlik ve çalışma performansını Bluehelix Tech’de maksimumum seviyeye çıkaran Ferroli, kullanıcılarına güvenle ve konforla kullanabilecekleri bir ürünle buluşturuyor. Isıtma devresinde 26,5 kWve 34 kW’lık iki kapasite seçeneği sunan kombi, Ferroli patentli titanyum alaşımlı AISI 316 paslanmaz çelik, sert yoğuşma sularına karşı son dereced ayanıklı bir yoğuşma eşanjörüne sahip. Kompakt ölçüleri ile montaj avantajı taşıyan Ferroli Bluehelix Tech kombiler EN 13203 standardına göre sıcak kullanım suyunda en yüksek konfor sınıfı olan 3 yıldızlı kullanım suyu konforu sunuyor.

 


Ferroli BluehelixTech, Sessiz ve Yüksek Enerji Verimliği İle Çalışır


Uluslar arası yüksek Ferroli standartlarında üretilen kombiler 92/42 EEC direktifine göre dört yıldızlı enerji verimlilik sınıfı ile dikkat çekiyor ve aynı zamanda 2009/142 EEC gaz yakan cihazlar direktifine uygun bulunuyor. Ayrıca Bluehelix Tech 14 farklı ileri emniyet sistemi ile yüksek güvenlik standartlarına sahip. Özel olarak tasarlanmış yeni, ergonomik LCD ekranlı kontrol paneli ile rahat kullanım sağlayan kombide, doğalgaz veya LPG ile kullanım ve dönüşüm yapılabiliyor. Birbirine entegre hava/gaz mikseri, modülasyonlu fan ve mikro alevli paslanmaz çelik brülörden oluşan premiks brülör grubu, düşük emisyon değerlerine sahip. Geniş modülasyon aralığı bulunan kombi(%23-%100) ısı ve ses yalıtımı ile de dikkat çekiyor. Kombide, ısı ve ses yalıtımı için soft izolasyon malzemesi ile komple kaplanmış bir iç yüzey, mükemmel bir izolasyon ve sistemin ısı taleplerine göre çalışan modülasyonlu sirkülasyon pompası bulunuyor. Dış hava sensörü, modülasyonlu ve on-off oda termostatları ile çalışma imkanı veriyor. Ferroli Bluehelix Tech yoğuşmalı kombiler 3 yıl servis ve yedek parça garantisi ile yetkili satıcılarda satışa sunuluyor.



Geri Dön