02 / 05 / 2024

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.




Fethiye Belediyesi tarafından özellikle tarımla uğraşan vatandaşlar için büyük önem arz eden Esenköy köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet sonrası bölge halkı bir araya gelerek, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.


Esenköy Muhtarı Mesut Çavdar, vatandaşların hizmetten memnun olduklarını dile getirerek, “Düğün değil, dernek değil neden bu kadar kalabalık geldik. Biz hizmet yapanların her zaman arkasındayız. Kim hizmet yaptıysa bizim onlara vefa borcumuz var. Böyle bir zamanı bize ayırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yapılan köprünün faydasını sözlerle anlatmayız. İnanın bu bölge özellikle zeytinden ekmek yiyor. Ve onlar için işimizi kolaylaştıran çok güzel bir çalışma oldu. Bölge halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.


 


“Dont’un hakkını ödeyemeyiz”


Başkan Saatcı ise, “Biz Dont’un hakkını ödeyemeyiz. Siz bizim yüzümüzü ak ettiniz. Biz de elimizden geldiğince, her türlü desteği vermekle mükellefiz. Bu bizim boynumuzun borcu. 41 mahallemiz var. Hepsine hizmetle mükellefiz. Ama Dont’un yeri de bir başka. Yete bildiğimiz kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Güle güle kullanalım inşallah. Ürününüz bereketli olsun. Allah birlikteliğimizi bozmasın” dedi.


 


Esenköy’e park müjdesi…


Başkan Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi. Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı’yı ziyaret sırasında arayan Başkan Saatcı, vatandaşların talep ettiği şekilde içerisinde spor aletlerinin, çocuk oyun gruplarının olacağı geniş kapsamlı bir parkın yapılması için talimat verdi. 





Fethiye Belediyesi



Geri Dön