17 / 05 / 2024

Fethiye Esenköy köprü

Fethiye Esenköy köprü

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Erenköy Köprüsü sökülüyor!

İstanbul'u Anadolu’ya bağlayan demiryolunun üzerindeki Erenköy Köprüsü sökülüyor. Kadıköy’ün en önemli iki arteri, Bağdat ve Şemsettin Günaltay (Minibüs) caddelerini bağlayan köprünün kaldırılması nedeniyle Ethem Efendi Caddesi’nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

Balat Hasköy Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprünün bir ay içinde tamamlanması hedefleniyor.

Hendek Ortaköy Köprüsü inşaatında son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Zeki Toçoğlu, köprünün inşaatındaki son durumu anlattı.

Bartın Kadıköy ve Düzköy köprü inşaatı ne durumda?

Bartın’ın Ulus ilçesi Buğurlar, Kadıköy ve Düzköy köylerinde köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerince 3 adet köprüye ait temel kazık çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi tamamlanmasına çalışıldığı ifade edildi.

Tarihi Belkıs Köprüsü'nün 3 ayağı yıkılmaktan kurtarıldı!

Tarihi Anadolu Selçuklu eseri olan Belkıs Köprüsü'nün ayakları ve taban kısmı sel ve su taşkınlarına karşı güçlendirildi. 7 ayaklı köprünün 3 ayağının yıpranmaya bağlı restorasyonu ve taban güçlendirilmesi yapıldı...

Marmaris 'te köylülerin yaptığı köprü yıkıldı!

Marmaris' te geçen yıl köylülerin, yetkililerin dikkatini çekmek için kendi imkanlarıyla yaptıkları ve kurdele kesip konfeti patlatarak açılışını gerçekleştirdiği köprü, selden zarar gördüğü için yıkıldı

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu akademik çevrelerden büyük ilgi görüyor!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi akademik çevrelerden büyük ilgi görüyor. Yıldız Teknik, Boğaziçi, İstanbul Teknik ve İstanbul üniversitelerinin inşaat mühendisliği ve mimarlık fakültelerinde okuyan öğrenciler köprü inşaatını ziyaret etti...

Geçen yıl köprülerden 152 milyon araç geçti!

Geçen yıl köprülerden 152 milyon araç geçti. Karayolları Genel Müdürlüğü, geçen yıl Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerini kullanan taşıt sayısının, 152 milyon 400 bin 194 olduğunu bildirdi...

Bodrum Yeniköy'de Emmili Köprüsü genişletildi!

Muğla'nın Bodrum Belediyesi, Mumcular’a bağlı Yeniköy sakinlerinden Mehmet Işık’ın 65 yıl önce tarlasını satarak yaptırdığı dar olan ve trafik sıkışıklığına neden olan Emmili Köprüsü’ndeki genişletme çalışmalarını tamamladı...

İsmail Kartal: Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü büyük bir onarımdan geçecek!

Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal: " Geniş kapsamlı bir çalışma yürüteceğiz. Köprüler, halatların değişiminden, üst yapısından yaya korkuluklarına kadar büyük bir onarımdan geçecek " dedi.

Tokat'taki Yılanlı Köprüsü'nün tahrip edildiği öne sürüldü!

Roma dönemine ait Yılanlı Köprüsünün defineciler tarafından tahrip edildiği öne sürüldü. Köprünün ayak kısmında, yaklaşık bir insan boyundaki taşın yerinden söküldüğünü fark eden vatandaşlar polise haber verdi.

Fethiye Esenköy köprü Haberi

Fethiye Esenköy köprü


Fethiye Belediyesi tarafından özellikle tarımla uğraşan vatandaşlar için büyük önem arz eden Esenköy köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet sonrası bölge halkı bir araya gelerek, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.


Esenköy Muhtarı Mesut Çavdar, vatandaşların hizmetten memnun olduklarını dile getirerek, “Düğün değil, dernek değil neden bu kadar kalabalık geldik. Biz hizmet yapanların her zaman arkasındayız. Kim hizmet yaptıysa bizim onlara vefa borcumuz var. Böyle bir zamanı bize ayırdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu yapılan köprünün faydasını sözlerle anlatmayız. İnanın bu bölge özellikle zeytinden ekmek yiyor. Ve onlar için işimizi kolaylaştıran çok güzel bir çalışma oldu. Bölge halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.



“Dont’un hakkını ödeyemeyiz”


Başkan Saatcı ise, “Biz Dont’un hakkını ödeyemeyiz. Siz bizim...