01 / 05 / 2024

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

Firma: Fabay life

Proje: FABAY Kızılada

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...



FABAY Kızılada, Fethiye'de 20 bin metrekare alanda inşa edildi. Toplam 90 daireden oluşan proje 17 bin metrekare peyzaj alanına sahip. Geleneksel ve modernizmin harmanlandığı proje içerisinde 1+1 bahçe katı, 1+1 teras dubleksi, 2+1 bahçe/teras katı, 2+1 bahçe dubleksi ve 3+1 bahçe dubleksi konut tiplerinden oluşuyor. 

FABAY Life imzası taşıyan, kelebekler Vadisi, Göcek Koyları, Dalyan, Tarihi Kayaköy ve Caretta Caretta' ları ile ünlü İztuzu Plajına yakılığı ile bilinen FABAY Kızılada'da yaşam başladı. 

FABAY Kızılada Evleri'nde konut sahiplerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Her detayı incelikle tasarlanan Kızılada Evleri sadece yazları değil, 12 ay boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. FFABAY  Kızılada'da evinizin konforu, 5 yıldızlı otel şıklığı sunuyor. 

90 konuttan oluşan Kızılada projesi, geleneksel ve modernizmi sentezleyen mimari yaklaşımıyla konut sahiplerine teslim edildi. Yazlık ve kışlık olarak değerlendiren villa ve konutlardan oluşan projede konut sahiplerine huzurlu bir yaşam alanı sunuyor.

Fethiye FABAY Kızılada da yaşam başladı!

2021'DE EN İYİ KONUT GELİŞTİRME ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

FABAY Kızılada Evleri projesi 2021 European Property Awards Ödülleri’nde "En İyi Konut Geliştirme Ödülü"ne layık görüldü.  

FABAY KIZILADA NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ 

FABAY Kızılada Evleri, Fethiye merkezine yaklaşık 12 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Özel araçlarla 10 dakikada Fethiye merkeze ulaşılabiliyor.

WEB: https://fabaylife.com/

TEL: 444 9 631

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

 


projeye sor



Geri Dön