03 / 05 / 2024

FG Wilson'dan kesintisiz enerji için yeni çözümler!

FG Wilson'dan kesintisiz enerji için yeni çözümler!

Özellikle malikane, konut/villa ve ofisler için özel olarak geliştirilen jeneratörler kullanım kolaylıklarının yanı sıra düşük bakım masrafları ve tasarrufa dönük yakıt tüketimleriyle de vazgeçilmez özellikler sunuyor



FG Wilson yeni nesil dizel jeneratörleri müstakil konut sahiplerinin hizmetine sunuldu. FG Wilson 'ın İngiltere 'deki merkezinde bulunan ve alanında Dünya 'nın en büyüğü olan akustik merkezinde test edilen jeneratörler sessiz çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. FG Wilson Türkiye 'nin tüm ürünlerinde sunduğu hızlı teslim süresi ve profesyonel satış sonrası servis desteği de FG Wilson jeneratörlerini sektörde bir adım öne çıkarıyor.

FG Wilson Türkiye CEO 'su Köksal Er yeni ürünlerine yönelik olarak, “FG Wilson büyük ölçekli projelere uygun çeşitli ürün ve hizmetleriyle bilinmektedir. FG Wilson yakın zaman önce ofis, mağaza, klinik, konut, kiralık jeneratör sektörleri, KOBİ ve kamu kuruluşlarına kullanıma uygun 6.8 kVA-22 kVA ve 26kVA-200 kVA güç değerleri arasında bulunan iki dizel jeneratör modelini Türk kullanıcısının hizmetine sunmuştur. Özellikle villa tipi müstakil konutlar için oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğümüz bu modeller hızlı teslim süresi ve profesyonel satış sonrası hizmetlerle ön plana çıkarmaktadır. Özel projelendirmelerle anahtar teslimi olarak sunulan bu ürünlerimizde ISO 8528, ISO 3046, IEC 60034, BS 5000, Nema MG-1/22 ve ISO 9001 standartlarının yanı sıra, uzaktan jeneratör izleme modülü, fabrikada montajı yapılmış giydirme tip kabin, ileri teknoloji kontrol paneli, senkronizasyon ve kumanda panosu, transfer panosu ve jeneratör şasesine montajlı çıkış şalteri gibi sektörün ötesinde teknolojiler bulunmaktadır ” ifadelerini kullandı.

Er, ayrıca “FG Wilson olarak, doğal gaz jeneratör ve kojenerasyon üniteleriyle birlikte dünyanın en büyük yedek parça merkezine sahibiz. FG Wilson 'ın 6 kVA-2500 kVA güç aralığında dizel jeneratör grupları, 14 kW-2MW doğalgaz jeneratörleri, 50 kW-2 MW arası güçlerde kojenerasyon adını verilen, elektrik üretirken açığa çıkan egzoz gazını tekrar elektriğe dönüştüren üniteleri bulunmaktadır. Ancak, sadece jeneratör üreticisi ve tedarikçisi değiliz. Üretim ve teknoloji gücü yanında en zorlu projelerde müşterilerinin özel ihtiyaçlarına teknik destek ve özel çözümler de sunuyoruz. Jeneratöre yardımcı unsur olarak değil; önemli bir yatırım aracı olarak da bakılması gerektiğini düşünüyoruz. Karar vericilerin   satın alma süreçlerinde mutlaka bakım ve yönetim işini ciddiye alarak değerlendirmeleri gerektiğine inanıyoruz ” dedi.

FG WilsonTürkiye 'nin ciro hedefi 50 milyon euro

FG Wilson 1966 'dan beri 5 kıtada 7 fabrikası, 180 'den fazla temsilciliği, son derece uzman kadrosuyla ve çok geniş yedek parça stokuyla refleksleri çok güçlü hızlı bir çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. İleri teknoloji ürünü jeneratörleriyle en zor koşullarda dahi hayatın kesintisiz yaşanmasını sağlayan Avrupa 'nın en büyük, dünyanın da ilk ikisi arasında bulunan jeneratör üreticisi FG Wilson, Türkiye ve bölgedeki önemli projelerde çözüm ve iş ortağı olamaya devam ediyor. Kesintisiz enerjinin ve kesintisiz hayatın mimarı FG Wilson, 100 bin jeneratör üretim kapasitesiyle, 3000 çalışanıyla, 100 ülkede 180 'den fazla temsilciliğiyle dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alıyor. FG Wilson Türkiye CEO 'su Köksal Er, “Türkiye 'de jeneratör pazarındaki üretim yıllık 20-25 bin adet. FG Wilson 'un yıllık üretim kapasitesi ise 100 bin. Bu aynı zamanda sevkiyat rakamı ve 2009 itibarıyla 1,2 milyar doların üzerinde yıllık cirosu var. FG Wilson Türkiye olarak 50 milyon euro yıllık ciro hedefimiz var. 2010 yılının verileri buna ulaşabileceğimizi gösteriyor. Özellikle 2015-2018 yılları arasında, pazarın kendini ikiye katlayıp yüzde 50 büyüyeceğini tahmin ediyoruz. Türkiye 'yi ve çevre ülke dinamiklerini göz önüne aldığımızda Türkiye pazarının çok daha hızlı büyüyeceğini ön görüyoruz. ” diyor.  


Geri Dön