28 / 04 / 2024

Fi-Yapı Beylikdüzü'nde Ocak'ta tapu dağıtacak

Fi-Yapı Beylikdüzü'nde Ocak'ta tapu dağıtacak

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, "Fi-Tower'de Ocak ayından itibaren tapu dağıtmaya başlayacağız" dedi



Fi-Tower'ın Beylikdüzü'nde 28 bin metrekare üzerinde 1.725 konutluk proje olduğunu hatırlatan İnan, peşin parayla ev alanların tapularını Ocak ayından itibaren vereceklerini belirtti. Peşinat ve taksitler toplamı yüzde 50'yi geçenlere de tapularını vereceklerini söyleyen Fikret İnan, "Ama bunlara ipotek koyacağız. Geriye kalanlara ise ilerleyen aylarda ödeme durumuna göre tapu vereceğiz. Ayrıca Tuzla 1'de 15 Ocak'ta hem tapu hem de anahtar teslimi yapacağız" diye konuştu.

 Tüm şantiyelerde kamera sistemi kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden İnan Ocak ayından itibaren Fi-Yapı'dan konut satın alan herkesin şirketin internet sitesi üzerinden şantiyeleri izleyebileceğini anlattı. 
Fikret İnan, tüm inşaatlarda erken teslimin en önemli gündem maddeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Tebernüş Kireçci/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Fi-Yapı, ocakta tapu dağıtacak

Fi-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, "Fi-Tower'da Ocak 2010'dan itibaren tapu dağıtmaya başlayacağız" dedi. Fi-Tower'ın Beylikdüzü'nde 28 bin metrekare üzerinde 1.725 konutluk proje olduğunu hatırlatan İnan, peşin parayla ev alanların tapularını ocak ayından itibaren vereceklerini belirtti. Peşinat ve taksitler toplamı yüzde 50'yi geçenlere de tapularını vereceklerini söyleyen Fikret İnan, "Ama bunlara ipotek koyacağız. Geriye kalanlara ise ilerleyen aylarda ödeme durumuna göre tapu vereceğiz. Ayrıca Tuzla 1'de 15 Ocak'ta hem tapu hem de anahtar teslimi yapacağız" diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön