10 / 05 / 2024

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.



Fi Yapı yönetimi, bu kararın ardından herhangi bir kişi veya kuruma bağımlılıklarının kalmadığını ve şirketin sorumluluklarını yerine getirmek için mücadelesine devam edeceğini belirtti. Şirket ayrıca, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Fi Yapı'nın iflas etmemesi, Türkiye'nin inşaat sektöründe önemli bir şirketin ayakta kalması anlamına gelmektedir. Şirket, gelecekteki projeleri için finansal kaynaklarını daha sağlam bir zemine oturtarak çalışmalarını sürdürmeyi hedeflemektedir.

İşte o açıklama:

"17 Eylül 2012 tarihinde şirketimiz belediyelercce yapılan hukuksuzluklardan dolayı ekonomik sıkıntıya girmişti. 10,5 yıldır devam eden İflas Erteleme davamız bugün sonuçlandı ve davanın kapanmasına karar verildi. 3 kişilik bilirkişi heyetinin raporunda şirket 582.533.438 TL artıda olduğu için borca batık olmadığı teslim edildi. Bugün itibari ile şirketimizin hiçbir konuda hiçbir kimseye veya kuruma bağlılığı kalmamıştır. Tüm engellemelere rağmen sorumluluklarımızı yerine getirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Bize inanmış ve güvenmiş kişilere bu müjdeyi veririz."

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!
Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!
Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Geri Dön