02 / 05 / 2024

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!



KAMUOYUNA DUYURU

FİYAPI A.Ş. olarak 2007 senesinden bugüne kadar toplam da 9.000 konuttan oluşan 10 proje yapılmıştır. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı, Marmara bölgesinde olası deprem nedeniyle yapmış olduğumuz tüm projelerimizde “deprem performans analizi” yaptıracağız. Bunu yapmamızda ki amaç yapılan imalatlarla ilgili herhangi bir tereddüt duymamız değildir. Yapmış olduğumuz projelerde ikamet etmekte olan kişileri bilgilendirmek ve tedirginliklerini gidermektir. Site yönetimlerine dosya halinde tüm teknik bilgileri, analizleri ve raporları teslim edeceğiz.

Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması dileğiyle… 

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, geçtiğimiz günlerde Fi Yapı projelerinden konut alan vatandaşlar için açıklamalarda bulundu. Fikret İnan, Fi Side projesinden sözleşme yaparak sorumluluklarını yerine getiren hak sahiplerinden ek bedel talep edilmemesi ile ilgili açıklama yaptı. 

"Ortalama 25 kat artmış olan inşaat maliyetlerini de üstleneceğiz" ifadelerine yer veren Fikret İnan, 31 Mart 2023 tarihine kadar sözleşmedeki tüm sorumluluklarını yerine getiren müşteriler için teknik şartnameye uygun şekilde ve ek bedel istenmeden, konutların anahtar teslimini bitirilmesi kararının verildiğini duyurdu.

Fi Yapı 2020 adet icra dosyasının takibini durdurdu!

Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

 


Geri Dön