05 / 05 / 2024

Fi-Yapıya Consumer Academyden kalite ödülü!

Fi-Yapıya Consumer Academyden kalite ödülü!

Londra'da gerçekleştirilen 2011 Avrupa Kalite Zirvesi'nde kalite ödülü Fi Yapı'ya verildi. Tüketici Akademisi (Consumer Academy) tarafından düzenlenen Hilton Metropole Hotel'de düzenlenen zirveye bürokratlar da katıldı



Londra'da gerçekleştirilen 2011 Avrupa Kalite Zirvesi'nde "kalite ödülü" Fi Yapı'ya verildi. Tüketici Akademisi (Consumer Academy) tarafından düzenlenen Hilton Metropole Hotel'de düzenlenen zirveye TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu, devlet ve özel sektör temsilcisi ile akademisyenler katıldı. Tüketici Akademisi düzenlediği zirveler ile devlet ve özel sektör yetkililerin görüşlerine danışarak işbirliğinin arttırılmasını ve ihtiyaçların giderilmesini amaçlıyor.

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret inan, "Fi Yapı 'Herkes için kaliteli yaşam sloganını' ilke edinmiş bir firmadır. Ekonomik fiyata kaliteli ürünler sunduğumuz için bu ödüle layık görüldük" dedi.

29 bin liraya konut
Bu arada Fi Yapı, Kırıkkale'de gerçekleştirdiği Fi Yaka projesinde dairelerin fiyatlarını 29 bin lira olarak belirledi. Şu an sadece ilk etap satışları gerçekleştirilen Fi Yaka Kırıkkale Konutlarının etap sayısı satışlara göre artırılacak. Fi Yaka Kırıkkale 1. Etap'ta 1 oda 1 salon daireler 29 bin liraya; 2 oda 1 salon daireler 69 bin liraya; 3 oda 1 salon daireler ise 79 bin liraya satılıyor. 29 bin liralık konut için vadelendirme yapılmıyor. Tutarın tamamı nakit ödeniyor. 69 bin liralık konut için 19 bin lira peşinat veriliyor. Bir miktar tutar için 30 ay senet yapılıyor. 60 ay vadede taksit tutarları 1167 liradan başlıyor. Fi Yaka evleri Nisan 2013'te teslim edilecek.
Sözcü

 


Geri Dön