11 / 05 / 2024

Fiat bu modeline 59 bin TL indirim yaptı! İşte kampanyanın detayları!

Fiat bu modeline 59 bin TL indirim yaptı! İşte kampanyanın detayları!

Otomobil dev markalarından olan Fiat, son zamanlarda yaşanan araç fiyatlarına karşılık bir indirim yaptı. 59 bin TL indirim yaparak araç piyasasını takip edenlerin dikkatini çekti. Bu haber araba almak isteyenlere müjde getirdi. Binlerce liralık fark yaratan o Fiat modelinin detayları haberimizde.



Türkiye'de en çok tercih edilen araç markalarından biri olan Fiat, 59 bin TL indirimiyle gündeme geldi. Çok konuşulan bu indirimin nedeni ise şüphesiz günden güne artan araç fiyatlarıdır. Araba fiyatlarının alınamayacak kadar artması, pek çok kişiyi bu hayalinden caydırıyor. Fiat, araç piyasasındaki bu zor duruma karşılık olarak dikkat çekecek seviyede bir indirim yaptı. Yaklaşık 60 bin TL'ye kadar yaptığı bu indirim belirli bir modeli kapsıyor.

Fiat’ın indirim yaptığı araba modeli

 İndirim yapılan söz konusu model Egea Sedan olarak sunuluyor. Bu otomobile sahip olmak isteyenler için 59 bin TL değerindeki indirim büyük sevinç kaynağı olacak. Araç piyasasında bu modelin fiyatı zaten uygun olarak görülüyordu. Ancak 59 bin TL daha indirim yapılarak pek çok kişinin araba sahibi olmasına fırsat tanıdı. En uygun araç listelerinde yer alan Fiat markalı Egea Sedan modeli, pek çok aracın önüne geçti. Sıfır araç alma hayali artık bu indirim sayesinde gerçeğe dönüşecek. Avantajlı fiyat sunan Fiat’ın bu modelinin büyük talep görülmesi bekleniyor. 


Geri Dön