17 / 05 / 2024

Fiat Doblo'dan kampanya! Araba alacaklar dikkat! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Doblo'dan kampanya! Araba alacaklar dikkat! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Doblo'da araba alacakların yüzünü güldüren Ramazana özel indirimi başaldı.Kampanya kapsamında Fiat Doblo 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuyor.Peki Fiat Doblo fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...



Fiat Doblo Cargo, 2 farklı gövde seçeneğiyle,kullanışlı özelliklere sahip.Performansıyla dikkat çeken Doblo Cargo'daki 3 kişinin oturmasına imkan sağlayan çok işlevli bank koltuk ve altındaki 17,5 litrelik depolama bölgesi mükemmel bir saklama alanı sunuyor.
 
Tasarım ve pratikliği bir arada olan Fiat Doblo Cargo, akıllı, usb ve bluetooth'lu radyosu ve 4,6 metreküplük yükleme hacmiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor.3,4 metreye ulaşan iç uzunluğu ile Doblo Cargo her tür kullanıma uygun. 
Fiat Doblo Combi ise, sağlam yol tutuşuyla ve hız sabitleme özelliğiyle kullanıcıların dikkatini üstüne çekiyor.Güvenli bir yolculuk imkanı sunan Fiat Doblo Combi, bagaj kısmında 70 kilograma kadar ağırlık taşıyabiliyor. 

Ergonomik ön panelleri ve deri direksiyonu ile ön planda duran Doblo Combi, uzaktan kontrol, hız ve mesafe sınırı ve sürüş tavsiyesi özellikleriyle de sürücülere güvenli ve rahat bir yolculuk sağlıyor. 

Peki Fiat Doblo fiyatları kaç TL? İşte 10 Nisan 2022 Fiat Doblo fiyat listesi...
 

 Fiat Doblo dan kampanya! Araba alacaklar dikkat! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi... 


Geri Dön