04 / 10 / 2024

Fibrobeton yeni teknolojisi Multiform'u tanıttı!

Fibrobeton yeni teknolojisi Multiform'u tanıttı!

Hem hızlı hem ekonomik çözüm olanakları sunan   Fibrobeton-Multiform ®, teknolojisi organik formlu cephe kabukları için çok geniş yapım olanakları yanında tasarımcıları daha da sıra dışı olma yolunda adeta kışkırtıyor




 24 yıldır GRC cephe kaplama ürünleriyle mimaride yepyeni ufuklar açan Fibrobeton şžirketler Grubu, gerek kalıp Teknolojileri gerekse Fibrobeton ®, üretim teknikleri konusunda yapılan geliştirme çalışmaları sonucunda;

¢   Boyut, form açısından olabildiğince özgür,
¢   Yapı fiziği ve montaj teknikleri açısından tüm detayları ile çözülmüş,
¢   Üzerinde istenen her türlü geometrik form ve desen barındıran,
¢   çok değişik renk ve doku olanağına sahip yepyeni ürünler ile
      Fibrobeton Gurubu tasarımcılarla çözüm ortaklığını genişletiyor.

Hem hızlı hem ekonomik çözüm olanakları sunan   Fibrobeton-Multiform ®, teknolojisi organik formlu cephe kabukları için çok geniş yapım olanakları yanında tasarımcıları daha da sıra dışı olma yolunda adeta kışkırtıyor.

Zaha Hadid'in masal evi Fibrobeton ile kaplanıyor

şžaşırtıcı mimarisiyle dünyadaki mimari forumlarda tartışılan ve akışkan bir geometrik yapıya sahip olan projenin dış cepheleri Fibrobeton-Multiform ® teknolojisiyle çözümleniyor.

Türk Müteahhitlik firması Ant Yapı tarafından inşa edilen proje için Fibrobeton-Multiform ® teknolojisi ile binlerce m2 yapı kabuğu Türkiye"deki Fibrobeton tesislerinde üretiliyor.

Fibrobeton-Multiform ® teknolojisi bu projede de tasarımın en önemli unsurlarından biri ve binanın özgün görünümünün temel taşı olan cephelerin detay ve çözümlemelerinde hem tasarımcıya hem de yapımcıya çok önemli katkılar sunuyor.

Ülkemizde ilk uygulama Pendorya AVM

Fibrobeton-Multiform ® teknolojisinin ilk uygulamalarından biri Pendoria AVM Erginoğlu-çalışlar Mimarlık ofisince tasarlanan projenin cephelerinin kaplanmasında Fibrobeton-Multiform ® teknolojisi ile çok başarılı bir cephe uygulaması yapıldı.

Bu projenin cephelerinde 3x9 metrelik monoblok panallerde özel olarak tasarlanan yapraklı doku kendini tekrarlamadan devam ediyor. Böylece eğrisel paneller de kullanılan binanın tamamen kendine özgü bir dış cephesi oluşturuldu


Geri Dön