29 / 04 / 2024

FIFA 23’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

FIFA 23’ün çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Oldukça fazla bekleyeni olan FIFA 23 önümüzdeki günlerde çıkış yapacak.  Heyecanlı bekleyiş devam ederken yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. İşte FIFA 23'ün en iyi oyuncuları, çıkış tarihi ve fiyat listesi...



EA Sports’un son FIFA oyunu olacak FIFA 23 için geri sayım sürüyor. EA ile FIFA arasında süregelen anlaşmazlıklar sebebiyle seride önümüzdeki seneden itibaren önemli değişiklikler olacak ama oyun meraklılarının heyecanla beklediği, EA Sports ve FIFA ortaklığının son oyunu olacak olan FIFA 23, önümüzdeki günlerde çıkış yapacak. Oyunun Ultimate versiyonu için ön sipariş verenler çıkışından tam üç gün önce oyuna erişebilecekler. Aynı zamanda EA Play aboneleri de yine üç gün önce oyunu 10 saatliğine oynayabilme fırsatını yakalayacaklar. İşte FIFA 23'te yer alan en iyi oyuncular, çıkış tarihi ve fiyatı!

FIFA 23‘ün çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte oyunda yer alacak futbolcuların güçleri de merak konusu olmaya başladı. Özellikle sosyal medyada bu konu tartışılırken FIFA 23'te Messi ve Ronaldo devri bitmiş gibi duruyor. Senelerdir hep en üst sıralarda karşımıza çıkan iki futbol efsanesi, gerek yaşlarının ilerlemesi gerekse son dönemdeki performansları nedeniyle yeni oyunda zirveyi terk etmek zorunda bırakıldılar.


Geri Dön