27 / 04 / 2024

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi



Sadece bir kaşık yağ kullanarak çıtır çıtır patateslerden içi sulu, dışı kıtır kıtır sağlıklı tavuk kızartmalarına, daha onlarca çeşit kızartmayı kolayca hazırlama imkanı sunan Karaca Air Pro Cook ön satışa sunuldu. Ön satışa özel kampanya ile gelen Air Pro Cook alanlar Mastermaid Chef Pro’ya 250 TL indirimle sahip olabiliyor.

#resim2>

2 – 25 Eylül tarihleri arasında ön sipariş oluşturan tüketiciler, 5 – 31 Ekim tarihleri arasında Mastermaid Pro’da geçerli 250 TL indirim kupon koduna hak kazanabiliyor.

Sulu yemekleri ev yemeği modunda pişirebilen Air Pro Cook, dolmalardan tavuklu sulu yemeklere, sebzelerden etli tencere yemeklerine çeşit çeşit lezzeti pişirebiliyor.

#resim3>

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek için Fırın/Izgara modunda kullanılabiliyor. Üstelik Fırın/Izgara modu puf puf kabaran kekler, börekler ve diğer hamur işleri için de tercih edilebiliyor.

Karaca Air Pro Cook’un bir diğer özelliği ise 8 saat içinde tam kıvamında yoğurt mayalayabiliyor olması. Karaca Air Pro Cook’un Sebze/Meyve Kurutma modu sayesinde, mevsiminde alınan sebze ve meyveler kurutularak uzun süre depolanabiliyor.

Air Pro Cook’ta sıcak hava sirkülasyonuyla hazne içerisinde eşit dağılan ısı, yemeğin her noktasını aynı lezzette pişirmeye olanak sağlıyor.

İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi!

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Iconic Beige 2.699 TL

Karaca Inox Yağ Filtreli Zamanlayıcılı Fritöz XL 3,2L 999,99 TL


Geri Dön