29 / 04 / 2024

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin en beğenilen teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesinden sipariş vermek. İndirim otomatik olarak sepette uygulanıyor.

6,8 inç (17,22 cm) 1080P FHD Nokta Ekran ve DTS stereo ses efektinin mükemmel birleşimi. Kin level görsel eğlence sizi bekliyor. Helio G85'e ve hızlı sekiz çekirdekli işlemciye göz atın. SPARK 8Pro, daha akıcı animasyonlar, daha hızlı uygulamalar ve daha net görüntülerle dünyayla bağlantınızı hızlandırır.

Uzun yükleme süreleri sona erdi. SPARK 8Pro, Type-C 33W Akıllı Flaş şarj cihazıyla birlikte gelir. Yaklaşık bir saat içinde indirebilirsiniz. Cihazınızı tek bir tıklama ile köklendirin. Hatta mükemmel bir şekilde çoklu görev yapabilirsiniz. Zayıf ağlarda bile sorunsuzluktan asla ödün vermeyin.

SPARK 8Pro, likit deneyiminizi bir adım öteye taşıyor. SPARK 8Pro 50 MP ana kamera ve mükemmel görüntü işleme işlevi, seyahat ederken, arkadaşlarınızla piknik yaparken veya dışarıdayken net bir görsel dünya sağlar ve hayatın güzel ayrıntılarını yakalayabilirsiniz.

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Süper Geniş Diyafram ve Süper Çözünürlük Algoritmasına sahip 8MP Süper Net Görüş Sistemi, asla gözden kaçırılmayacak ayrıntılarla daha net görüntü kalitesi sağlar. Görüntülerinizi daha net ve keskin hale getirin. Hipersegmentasyon algoritmamız, birden fazla çerçeveden veri toplar ve görüntü kalitesini ve çözünürlüğü iyileştirmek için yapay zeka modellemesini kullanır.

HDR modu açıkken, arkadan aydınlatmalı sahneler çekerken bile aydınlık ve karanlık alanlarda ayrıntıları koruyabilirsiniz. Gece karanlığı fotoğrafları veya videoları etkilemez. SPARK 8Pro'nun gece modunda, manzara ay ışığı altında hala parlak ve net. Gece fotoğrafçılığı yolculuğunuza başlamak için beklemeyin. Beklemeyin, SPARK 8Pro'yu alın ve bir selfie çekin. Kamera karşısında her zaman kendinize güvenin. Daha net ve daha akıllı teknoloji özelliklerine sahip 8 MP portre kamera ile kendinizi ifade edin. Göz ve vücut odaklı hareket eden insanları kolayca yakalayın, sabitlenmiş görüntülerle en doğal anların güzelliğini yakalayın.

Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön