04 / 05 / 2024

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

EA Games, FIFA 23 için yüzde 70'e varan bir indirim yaptı. Ancak üzücü haber şu ki sadece PC kullanıcıları bu imkanı değerlendirebilecek



Electronic Arts (EA), Madden NFL, FIFA, The Sims, Battlefield ve Star Wars gibi popüler serilerle tanınan küresel bir video oyunu yayıncısıdır. 1982 yılında kurulan şirketin merkezi Redwood City, California'dadır ve dünya çapında birçok başka ülkede faaliyet göstermektedir. EA, dünyanın en büyük video oyun şirketlerinden biridir ve konsollar, PC'ler ve mobil cihazlar da dahil olmak üzere birçok platformda çok çeşitli oyunlar yayınlamıştır.

Geçtiğimiz sene birçok kez FIFA 22 VE FIFA 23’ün indirime girdiğini gördük. Ancak oyun ücretlerinin devamlı artması sebebiyle bu kampanyaların da sıklığı düştü. Fakat bu sefer Epic Games veya Steam değil, direkt olarak EA Games, FIFA 23 için yüzde 70 fiyatta düşüş yapıyor.

FİFA severlere müjde! Öyle bir indirim geldi ki herkes şaşırdı

EA Games, FIFA 23 için çok büyük indirim yaptı! 209 TL’ye düştü

EA Games, 699.99 TL değerindeki FIFA 23 için yüzde 73 seviyeleridne indirim yaparak 189.90 TL’den satmaya başladı. Fakat günün ilerleyen saatlerinde indirim seviyesini  yüzde 70 olarak güncelleyerek 209.90 TL’den kampanyayı sürdürdü.


Geri Dön