04 / 05 / 2024

Fikret İnan, Kızılay'dan altın madalya aldı

Fikret İnan, Kızılay'dan altın madalya aldı

Türk Kızılayı'nın 142'inci kuruluş yıldönümü Fiyapı'nın ana sponsorluğunda düzenlenen gece ile kutlandı



Bostancı Greenpark otelde düzenlenen geceye Kızılay genel başkan yardımcısı Ahmet Refik Akar, Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, işadamları, ünlü sanatçılar, futbolcular ve oyuncularla birlikte yüzlerce kızılay gönüllüsü katıldı..
 
Gecede Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'a Kızılay'a hizmet ve katkılarından dolayı Kızılay genel başkan yardımcısı Ahmet Refik Akar tarafından altın madalya ve onur beratı verildi. Fikret İnan'ın onur madalyasını eşi Kadriye İnan taktı.

Fikret İnan, hem Türkiye'nin dört bir yanına hem de dünyaya  yardım ulaştıran Türk Kızılay'ının böyle bir organizasyonuna katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve bir Kızılay gönüllüsü olmanın kendisini gururlandırdığını söyledi.
 
Kızılay'a katkı amacıyla düzenlenen müzayede ise eski futbolcu Pascal Nouma tarafından yapıldı.. Pascal Nouma Kızılay adına özel tasarlanmış vazoyu açık artırma ile sattı..
 
Kızılay'a katkı amacıyla düzenlenen geceye katılanlar ünlü sanatçı Metin Şentürk ve İsmail Türüt'ün söylediği şarkılarla gec saatlere kadar eğlendi.


Geri Dön