19 / 05 / 2024

Filli Boya, çınar Ağacı filminin sponsoru oldu!

Filli Boya, çınar Ağacı filminin sponsoru oldu!

Filli Boya ana sponsorluğunda, beyazperdeyle buluşacak “çınar Ağacı ” 18 Mart 'ta tüm Türkiye 'de vizyona giriyor.. Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan 'çınar Ağacı'!



Sevgiyi, hüznü, yalnızlığı, aşkı, kızgınlıkları, affedişleri anlatan Bkm Film yapımı çınar Ağacı, Filli Boya Ana Sponsorluğunda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Herkesin aile bağlarını gözden geçireceği film çınar Ağacı, 18 Mart 'ta vizyonda …

çınar Ağacı emekli öğretmen Adviye Hanım 'ın dört çocuğu ve torunları arasındaki ilişkilerin penceresinden modern şehir hayatının aile bağlarını   getirdiği noktaya dikkat çekiyor. Adviye Hanım 'ın çocuklarını Nurgül Yeşilçay (Sonay), Suzan Aksoy ( Feriha) , Hüseyin Avni Danyal (Uğur) ve Ragıp Savaş ( Murat) canlandırırken, gelinleri ve damatlarını da Settar Tanrıöğen (İhsan), Jülide Kural (Nihal), Ebru Özkan (Berrin) ve Nejat İşler (Yasin)   oynuyor.  

Filli Boya Ana Sponsorluğunda, beyazperdeyle buluşacak “çınar Ağacı ”   güçlü kadrosu ile uzun yıllar unutulmayacak bir aile hikayesi olacak.

Filmin Konusu:

Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan 'çınar Ağacı'!



Emekli öğretmen Adviye Hanım 'ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış 'ın hayatındaki en anlamlı şey “anneannesi ”dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak   “çınar Ağacı ” buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

Yazan ve Yöneten : Handan İpekçi
Oyuncular: Celile Toyon, Nurgül Yeşilçay, Deniz Deha Lostar, Settar Tanrıöğen, Suzan Aksoy, Jülide Kural, Hüseyin Avni Danyal, Ragıp Savaş, Ebru Özkan, Nejat İşler, Erol Keskin

Görüntü Yönetmeni: Feza çaldıran
Yapım: BKM Film-Yeni Yapım Film
Yapımcı: Necati Akpınar
İndirmek ve izlemek için:
www.cinaragacifilmi.com    

www.filliboya.com.tr


Geri Dön