Ekonomi

Financial Times tabloyu çizdi: En endişe veren ülke Türkiye!

Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.Piyasalardaki küresel durgunluk endişesi ve yükselen faiz oranları yatırımcıların çıkış için acele etmesine neden oluyor

Gelişmekte olan ülkeler, yabancı yatırımcıların ileri düzeyde geri çekilmesinden zarar görmeye devam ediyor. Piyasalardaki küresel durgunluk endişesi ve yükselen faiz oranları yatırımcıların çıkış için acele etmesine neden oluyor. Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.

Yabancı yatırımcılar, resesyon endişelerinin ve yükselen faiz oranlarının gelişmekte olan ekonomileri nasıl derinden etkilediğinin altını çizerek, rekor düzeydeki en uzun para çekme serisiyle üst üste 5 ay boyunca yükselen piyasalardan çekildi.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı