Kripto Paralar

Finans devlerinden yatırımcılara tarihe not düşülecek uyarı! Bir dahaki sefere çok farklı olacak

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s kripto para piyasasındaki büyük düşüşün dünya piyasalarını bu defa etkilemediğini ancak bir sonraki düşüte piyasaların olumsuz etkilenebileceği analizinde bulundu.Uzmanlar ise kripto para varlıklarının gün geçtikçe daha çok hayatımıza dahil olduğunun altını çizerken, kripto paradaki bir sonraki hareketliliğin dünya piyasalarını da derinden etkileyebileceği uyarısında bulunuyor

Başta bitcoin olmak üzere kripto para piyasası büyük bir düşüş trendine girmişken, bu düşüş diğer piyasaları etkilememiş gibi görünüyor.

Uzmanlar ise kripto para varlıklarının gün geçtikçe daha çok hayatımıza dahil olduğunun altını çizerken, kripto paradaki bir sonraki hareketliliğin dünya piyasalarını da derinden etkileyebileceği uyarısında bulunuyor.

 

S&P ve Fitch yayınladıkları anketlerde bu duruma dikkat çekerken, kripto paraların finansal sisteme bağlanma oranının artmaya devam edeceği belirtildi. Bu nedenle ile kripro paradaki bir sonraki düşüşün piyasalara etkisinin de aynı oranda olacağı uyarısı yapıldı.

Fitch ise sabitcoinlerin düzenlenmesine ilişkin çağrılarına devam edeceğini belirtti.